Facebook Youtube Instagram Twitter

Contact:

Restaurant School Dok14
Rudolphlaan 2
3794 MZ De Glind

t : 0342-459000
m : 06-38205653
e : info@dok14deglind.nl
w : www.dok14deglind.nl

  • Manuel
  • Manuel
  • Marc
  • Pascal
  • Marleen
  • Teun
  • Marco
  • Willem

Daarom Restaurant-School Dok14!
De (kwetsbare) jongeren vinden middels het speciaal ontwikkelde lesplan bij Restaurant-School Dok14 hun focus, enthousiasme en zelfvertrouwen terug en gaan zich bewegen als professionele werknemers in de gastvrijheid industrie. Dit vertaalt zich in Gastheerschap vanuit het hart en dit wordt door onze gasten als oprecht, erg warm, georganiseerd en aangenaam ervaren. Een belangrijk onderdeel voor het enthousiasme is aan de gasten kunnen laten zien wat ze geleerd hebben. Om dit vorm te geven bieden we, naast de mogelijkheid bij Dok14 geheel verzorgd vergaderingen of evenementen te organiseren, een tweetal arrangementen aan.

Gastheerschap
trainingen

Wanneer u uw organisatie wilt verbeteren, deelt Restaurant-School Dok14 graag haar geheimen met u. In een tweedaagse training Gastheerschap kunt u met uw collega’s de kneepjes van Gastheerschap ervaren en eigen maken. Gastheerschap kenmerkt zich door vakinhoudelijke kennis en het vermogen met je gasten te communiceren. Met andere woorden: het vermogen uw klanten, leveranciers en collega’s zich bijzonder welkom te laten voelen.

Door wie?
De trainingen worden gegeven door Elke Seelmann. Zij is een van de ondernemers van Restaurant-School Dok14, heeft de Hoge hotelmanagement school en training- en coachopleiding gevolgd en vele jaren ervaring als bedrijfsadviseur en bedrijfstrainer/coach. De (kwetsbare) jongeren van Restaurant-School Dok14 zijn de Gastheren gedurende de trainingsdagen.

Inhoud trainingen:
– de basisvaardigheden van Gastheerschap;
– de factoren die van invloed zijn op de mate waarin iemand zich welkom voelt;
– de basisvaardigheden van communicatie;
– resultaatgericht, procesgericht, assertief en  dienstverlenend communiceren.

Wanneer u speciale aspecten uit uw organisatie in de training wilt laten terug komen of andere ideeën heeft, horen wij dat graag van u.

MBO*-Workshops

*Maatschappelijk Betrokken Ondernemen

Wilt u een team-uitje dat anders is dan anders, dan zijn de MBO-workshops een leuk idee.
Onder begeleiding van de (kwetsbare) jongeren kunt u met uw collega’s diverse workshops volgen. De workshops kenmerken zich door een relaxte, leerzame en warme sfeer. De lunch wordt geserveerd in een van de gezinshuizen in De Glind. Hier wordt u met de Glindse huifkar heengebracht.

MBO-Workshop arrangement:
Het arrangement is als volgt samengesteld:

12.00 uur: Lunch
12.45 uur: Workshop deel 1
14.15 uur: Pauze met snacks
14.30 uur: Workshop deel 2
16.00 uur: Borrel met borrelhapjes
Presentatie Jeugddorp
17.00 uur: Diner buffet
18.30 uur: Einde programma

De prijs van bovenstaand arrangement is € 65,- per deelnemer.

Het programma is uit te breiden met een vergader- en/of presentatiemoment in de morgen. Dit kunnen we in overleg afstemmen op uw wensen.

Workshops

Kok voor 1 dag:
Gezamenlijk verse lekkernijen bereiden voor uzelf en uw collega’s. Leer onder begeleiding de organisatie in de keuken, kooktechnieken, snijtechnieken en het presenteren van de lunch of heerlijke hapjes.

TV-maker voor 1 dag:
Maak van uw dagje uit met uw collega’s een echte TV-rapportage en creëer een mooi aandenken voor later.

Gastheer/vrouw voor 1 dag:
Leer van de jongeren wat gastvrijheid in de horeca inhoudt. Erg leuk en ook erg praktisch voor thuis en op het werk.

Sportman voor 1 dag:
Heerlijk bewegen en kijken of uw collega’s echt wel zo sportief zijn als ze altijd beweren. Vergeet niet uw sportkleding aan te doen. U kunt u voor het diner opfrissen en omkleden in een van de kleedkamers.

Boer(in) voor 1 dag:
In een klus carrousel geniet u heerlijk van het buitenleven. U gaat dieren voeren en verzorgen, stallen uitmesten en klusjes op het erf doen. Vergeet niet uw laarzen en werkkleding aan te doen. U kunt u voor het diner omkleden in een van de kleedkamers. Bij slecht weer is het een binnen activiteit.