Facebook Youtube Instagram Twitter

Contact:

Restaurant School Dok14
Rudolphlaan 2
3794 MZ De Glind

t : 0342-459000
m : 06-38205653
e : info@dok14deglind.nl
w : www.dok14deglind.nl

  • Manuel
  • Manuel
  • Marc
  • Pascal
  • Marleen
  • Teun
  • Marco
  • Willem

Waarom Restaurant-School Dok14?
Omdat er (kwetsbare) jongeren zijn die alleen kunnen leren wanneer ze praktisch bezig zijn met wat ze leuk vinden en waar hun passie ligt! Bij Dok14 zie je deze jongeren hun focus, enthousiasme en zelfvertrouwen terugvinden en zich gaan bewegen als professionele werknemers in de gastvrijheid industrie. Dit vertaalt zich in gastheerschap vanuit het hart en dit wordt door onze gasten als oprecht, erg warm en aangenaam ervaren. Dit geeft de jongeren weer extra ruimte en een gevoel van zelfvertrouwen waardoor ze ook zelf met ideeën en initiatieven komen. Hiermee worden ze voorbereid op de arbeidsmarkt of het reguliere MBO onderwijs. Daarom bent u waardevol wanneer u als gast aanwezig bent in Dok14.

Feesten &
Familiedagen

Bent u op zoek naar een locatie voor uw feest of familiedag dan bent u bij ons op het juiste adres wanneer u op zoek bent naar:

– professioneel Gastheerschap;
– goed eten en drinken in een prettige schone verzorgde omgeving;
– flexibiliteit, ontspanning en plezier;
– veel extra’s voor jong en oud.

We kijken ernaar uit om met u een kennismakingsgesprek te hebben om naar uw wensen te luisteren en samen de mogelijkheden te bespreken om van uw feest of familiedag een onvergetelijke gebeurtenis te maken.

Tip: MBO-Workshops voor uw feest of familiedag is ook een aanrader (zie zakelijk)

Extra bij Dok14
Wanneer u gast bent bij Restaurant-School Dok14 kunt u na schooltijd genieten van vele extra’s naast het Gastheerschap. Zo kunt u en uw gasten op zondag:

– bij goed en slecht weer lekker voetballen in de sporthal;
– lekker springen en spelen in ons Springparadijs;
– chillen in de Glindse Gameroom;

Zondag’s uitje 

Het Glindse Brunch paradijs

Kom op zondag tussen 11.00 en 14.00 uur genieten van het verrassend uitgebreid brunch-buffet met diverse verse huisgemaakte producten en het vele extra’s dat Dok14 te bieden heeft. (Prijs € 15,- p.p. en kinderen < 12 jaar € 10,- p.p. exclusief drankjes; graag reserveren).